Βιογραφικό

Η Dr. Δρεβενίτσου Φωτεινή γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς της διασποράς. Αποφοίτησε το 1986 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πήρε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Γεωρ. Γεννηματάς» (Κ.Ο.Φ.Κ.Α) όπου και επί 2,5 έτη παρέμεινε ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα αμφιβληστροειδούς – Laser. Εν συνεχεία εργάστηκε στην ομάδα του Dr. Schinazi στο MD Brown University στην Αμερική, όπου και παρακολούθησε θέματα Γενικής Οφθαλμολογίας και Χειρουργικής. Eργάζεται ως έμμισθη στο Νοσοκομείο Metropolitan από το 2003 έως και σήμερα ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια της 1ης Οφθαλμολογικής Κλινικής. Ταυτόχρονα, η εικοσιπενταετής της πείρα και το πάθος της για την οφθαλμολογία την οδήγησαν στην δημιουργία του Οφθαλμολογικού Κέντρου EYE TEST στην Γλυφάδα.

Ως χειρουργός οφθαλμίατρος ειδικεύεται σε επεμβάσεις προσθίου ημιμορίου (όπως καταρράκτης, μυωπία, γλαύκωμα κ.α). Παράλληλα ασχολείται με διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (medical retina).

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε κάθε απορία.